Magyar zenekarok is fellépnek a Harley-Davidson Open Road Festen

Gitár, gitáros

Alsóörs, 2019. február 20., szerda (MTI) – A külföldi sztárok mellett magyar zenekarok is fellépnek a húszéves Harley-Davidson Open Road Festen június 5. és 9. között Alsóörsön – közölték a fesztivál szervezői szerdán az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint színpadra áll a harminc éves Tankcsapda, az EDDA Művek, az Ivan and the Parazol Karácsony Jánossal, Ganxsta Zolee és a Kartel, az AWS, a Zorall, valamint Ripoff Raskolnikov is.
Rajtuk kívül több tribute banda – például az ACid/DC, a Led Zeppelin Session és a Hollywood Rose -, valamint blues formációk is fellépnek a fesztiválon.
Már korábban bejelentették a szervezők hogy idén Glenn Hughes, a Deep Purple korábbi énekese és a Europe együttes is koncertet ad Alsóörsön.

bss \ brr

MTI 2019. február 20., szerda 17:05

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük