Fotópályázat: Kis-Balaton, ahogy én látom

Kis-Balaton naplemente

Március 22. a víz világnapja. A Nyugat-dunántúli Vízügyi Igazgatóság idén új közéleti újságot indított, melynek első száma majd’ a Víz világnapjával egy időben jelent meg. A Nyugat vizei c. kiadvány speciálisan vízről szóló információkat fog tartalmazni, melyek többek között a helyi folyókról, ivóvízünkről és természetesen a Nyugat-dunántúli régiót érintő, Balatoni híreket és információkat foglalja magába.

A kiadvány első évfolyamának első számában a Nyugat-dunántúli Vízügyi Igazgatóság “Kis-Balaton, ahogy én látom” címmel fotópályázatot hirdetett általános és középiskolások számára. A pályázat határideje, ameddig a fotókat le kell adni: 2019. augusztus 31. A pályázatra a nevezés díjtalan.

A zsűri 20 pályaművet fog kiválasztani, melyek fotópályázat lezártát követően kiállításra kerülnek a Kis-Balaton Házban. Az első három helyezett oklevelet és tárgyjutalmat kap, valamint mindhárom díjazott osztályával együtt részt vehet egy Kis-Balaton kiránduláson.

A fotópályázat további részletei a Nyugat-dunántúli Vízügyi Igazgatóság hivatalos weboldalán is megtalálható Nyugat vizei címmel megjelent kidvány első számában olvashatók. A jelentkezőknek sok sikert kívánunk!

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük